Lanţuri şi cuţite, confiscate de la suporterii dinamovişti, la ieşirea din Bucureşti

Jandarmeria Capitalei, împreună cu efective ale Poliţiei Capitalei, au oprit o parte a galeriei echipei Dinamo la ieşirea din Bucureşti, de la care a confiscat mai multe obiecte interzise, precum cuţite sau lanţuri. Dinamoviştii se îndreptau spre Craiova, pentru meciul de sâmbătă seară.

423 afișări
Imaginea articolului Lanţuri şi cuţite, confiscate de la suporterii dinamovişti, la ieşirea din Bucureşti

Lanţuri şi cuţite, confiscate de la suporterii dinamovişti, la ieşirea din Bucureşti

„Acţiunea a avut ca obiectiv verificarea suporterilor echipei Dinamo, care se deplasau spre Craiova, unde se va desfăşura în această seară partida de fotbal dintre Craiova şi Dinamo Bucureşti, de la ora 21:30, pe stadionul <Ion Oblemenco>”, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Jandarmieri Capitalei.

Potrivit sursei citate, în urma acţiunii au fost depistate mai multe obiecte interzise la deţinere ( lanţuri, cuţite, obiecte pirotehnice şi droguri) care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

„Obiectele au fost depistate în două autocare oprite la un filtru organizat la intrarea pe autostrada Bucureşti – Piteşti”, mai transmit reprezentanţii Jandarmieriei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici