Lapoviţă şi ninsoare în mare parte a ţării

Meteorologii prognozează că, în următoarele 12 ore, în ţară va fi vreme rece, cu lapoviţă şi ninsoare, existând în mare parte a ţării condiţii de formare a poleiului, potrivit site-ului Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

1 afișare
Imaginea articolului Lapoviţă şi ninsoare în mare parte a ţării

Lapoviţă şi ninsoare în mare parte a ţării

În Bucureşti, duminică a început din nou să ningă, după ce în urmă cu trei zile zăpada căzută a atins aproximativ 40 de centimetri, blocând circulaţia.

În Dobrogea izolat va ninge, temperaturi fiind între minus 1şi minus 2 grade Celsius, în timp ce în Muntenia temperaturile maxime vor fi de minus 6 grade, iar local va ninge.

Şi-n Oltenia se anunţă local ninsoare, iar temperaturile vor fi de -7 grade.

În Banat, se anunţă ploaie, lapoviţă şi ninsoare, cu condiţii de formare a poleiului, iar temperaturile vor fi de până la -5 grade.

În Crişana, temperatura maximă va fi de - 4 grade Celsius, anunţându-se lapoviţă, ploaie şi ninsoare, precum şi condiţii de polei.

În Transilvania, temperaturile vor coborî până la - 8 grade Celsius, iar izolat va fi lapoviţă şi condiţii de polei.

În Maramureş, temperaturile vor fi de - 4 grade Celsiu, fiind anunţate lapoviţă, ploaie şi ninsoare, precum şi condiţii de formare a poleiului, în timp ce în Moldova, temperaturile vor coborî până la -5 grade Celsius, iar izolat va ninge.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici