„Last Christmas”al Wham! Cucereşte din nou locul 1 după 39 de ani

  • "Last Christmas" al duo-ului Wham!, compus şi produs de George Michael, a revenit pe primul loc în topurile festive din Marea Britanie.
  • Piesa, care a fost iniţial devansată de "Do They Know It's Christmas?" a trupei Band Aid în 1984, a devenit numărul unu de Crăciun după 39 de ani.
730 afișări
Imaginea articolului „Last Christmas”al Wham! Cucereşte din nou locul 1 după 39 de ani

Hit-ul lui George Michael şi Andrew Ridgeley a depăşit melodii de Crăciun ale unor artişti precum Sam Ryder, Mariah Carey, The Pogues şi Kirsty MacColl, notează Sky News.

"You're Christmas To Me" de Ryder s-a clasat pe locul doi, în timp ce "All I Want For Christmas Is You" de la Carey a ocupat locul trei.

Stick Season, de Noah Kahan, ocupă locul al patrulea, iar Merry Christmas, de Ed Sheeran şi Sir Elton John, locul al cincilea.

"Este un moment important pentru mine şi pentru toţi cei implicaţi în Wham!", a declarat Ridgeley pentru BBC Radio 1.

"El (Michael) a scris-o cu gândul la numărul unu, acesta a fost obiectivul. Este o realizare extraordinară”.

Ridgeley a declarat că a fost o "mare dezamăgire" pentru cei doi să nu ajungă pe primul loc în 1984, deoarece credeau că locul era "bătut în cuie".

"Dacă nu ar fi fost pentru piesa Do They Know It's Christmas?" a trupei Band Aid, probabil că ar fi fost pe primul loc", a spus bărbatul.

"Numărul unu de Crăciun a fost o ambiţie de lungă durată pentru Yog (Michael) şi pentru mine, dar şi pentru fani. Va însemna foarte mult pentru Wham!, este încununarea gloriei".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici