Lego suspendă promovarea figurinelor care reprezintă Poliţia. Compania a donat 4 milioane de dolari în contul ONG-urilor

  • Compania daneză a suspendat promovarea jucăriilor care reprezintă poliţia
  • Lego va dona 4 milioane de dolari în contul ONG-urilor care fac campanii de justiţie socială
  • „Sprijinim comunitatea de culoare să lupte împotriva rasismului şi a inegalităţii”
1308 afișări
Imaginea articolului Lego suspendă promovarea figurinelor care reprezintă Poliţia. Compania a donat 4 milioane de dolari în contul ONG-urilor

Sursa foto: profimedia

Compania Lego suspendă orice promovare a jucăriilor care reprezintă forţele de ordine. Decizia companiei vine ca răspuns pe fondul violenţei manifestate împotriva civililor de poliţia din Statele Unite. Lego va dona 4 milioane de dolari ONG-urilor care tratează problema justiţiei sociale, toleranţei şi a egalităţii rasiale. Un oficial al companiei, a motivat decizia adoptată: „Sprijinim comunitatea de culoare să lupte împotriva rasismului şi a inegalităţii”.

 

 

Un zvon a circulat pe scară largă pe reţelele de socializare şi susţinea că gigantul jucăriilor a retras  produsele cu poliţişti de la vânzare. În realitate, compania a suspendat temporar toate promoţiile, în jur de treizeci de figurine. Lista jucăriilor afectate include maşina de patrulare a poliţiei, secţia de poliţie, brigada canină sau „Casa Albă”. 

 

 

Gama „Lego City Theme” este reprezentativă pentru compania producătoare de jucării, deoarece generează cele mai bune vânzări ale companiei. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici