Let`s Do It, Romania! Alege zona pe care vrei să o vezi curată pe 12 mai

În perioada 27aprilie – 4 mai intră pe site-ul www.letsdoitromania.ro si votează zona pe care vrei să o vezi curată pe 12 mai, Ziua de Curăţenie Naţională! Cele mai votate zone din fiecare judeţ vor fi cele alese pentru acţiunea de curăţenie naţională. Poate fi zona unde îţi plăcea să mergi la iarbă verde pe vremuri sau una care ţi se pare că ar fi perfectă, dacă n-ar fi acoperită de gunoaie! Tot ce contează este să îţi doreşti să o vezi curată!

245 afișări
Imaginea articolului Let`s Do It, Romania! Alege zona pe care vrei să o vezi curată pe 12 mai

Let`s Do It, Romania! Alege zona pe care vrei să o vezi curată pe 12 mai

Ce trebuie să faci pentru a vota zona ta preferată?

1. Creează-ţi un cont în aplicaţia online Let`s Do It, Romania! La http://app.letsdoitromania.ro

2. Mergi în secţiunea Votează zona şi alege judeţul tău. Poţi vedea zonele pe hartă, înainte de a-ţi alege ce vei vota. După ce te-ai hotărât, alege vizualizarea zonelor sub formă de tabel şi Votează zona!

3. Poţi vota o singură dată în 24 de ore o zonă geografică! Aşa că te aşteptăm în fiecare zi să-ţi susţii zona dragă, de care te leagă amintiri frumoase!

Rezultatele votului sunt afişate online, iar numărul de zone alese pentru a fi curăţate în fiecare judeţ va depinde de resursele locale existente pentru Ziua de Curăţenie Naţională. De asemenea, orice voluntar poate introduce în orice moment mormane de deşeuri identificate, accesând secţiunea "Adaugă un morman".

"Let`s Do It, Romania!" este proiectul tuturor celor care cred că în România se întâmplă şi lucruri pozitive, atunci când fiecare este dispus să contribuie, chiar cu foarte puţin: o singură zi, pentru o Românie curată - 12 mai!

"Let's Do It, Romania!" este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010 şi 2011, în cele 2 ediţii organizate până în prezent, peste 500 000 de voluntari au participat în Ziua de Curăţenie Naţională. In 2012, Ziua de Curăţenie Naţională este 12 mai, zi în care România va face curăţenie alături de Bulgaria, Republica Moldova şi Turcia, ca parte din iniţiativa globală Let`s Do It World! Peste 85 de ţări din întreaga lume vor organiza o zi de curăţenie generală, în perioada 24 martie-25 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici