Liberalii propun candidat unic al opoziţiei ca viceprimar la Capitală, pentru a ocupa locul Bădulescu, eliminat de PSD

PNL Bucureşti a lansat, miercuri, un mesaj pentru partidele de Opoziţie în vederea susţinerii unui candidat unic ca viceprimar al Capitalei, la votul pentru demiterea lui Adrian Bădulescu din funcţie, a transmis organizaţia liberală într-un comunicat de presă.

295 afișări
Imaginea articolului Liberalii propun candidat unic al opoziţiei ca viceprimar la Capitală, pentru a ocupa locul Bădulescu, eliminat de PSD

Liberalii propun candidat unic al opoziţiei ca viceprimar la Capitală, pentru a ocupa locul Bădulescu, eliminat de PSD

„PNL Bucureşti invită partidele de opoziţie reprezentate în Consiliul General la consultări pe temă demiterii actualului viceprimar şi a oportunităţii susţinerii comune a unui candidat de viceprimar. PNL Bucureşti a hotărât ieri în şedinţa Biroului Politic, în unanimitate, să invite astăzi, 28 februarie, orele 10, la Primăria Capitalei, înaintea şedinţei extraordinare de Consiliu General, reprezentanţii USR şi PMP la consultări în privinţa votului pentru demiterea viceprimarului Adrian Bădulescu şi a oportunităţii susţinerii comune a unui candidat la funcţia de viceprimar”, au transmis liberalii organizaţiei PNL Bucureşti, printr-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

„PNL Bucureşti consideră că acest moment poate fi începutul coagulării forţelor anti PSD în Bucureşti şi ar putea reprezenta o şansă în plus pentru bucureşteni. Am putea astfel să punem presiune pe administraţia PSD-Firea să facă paşi concreţi pentru bucureşteni în privinţa fluidizării traficului, a construirii de parcări, a refacerii sistemului de termoficare, a construcţiei spitalului metropolitan, precum şi pentru alte proiecte de interes major pentru bucureşteni, total blocate în momentul de faţă”, a completat sursa citată.

Consilierii municipali se vor întruni în şedinţă extraordinară miercuri, de la ora 11,00, pe ordinea de zi figurând două proiecte de hotărâre care prevăd schimbarea din funcţia de viceprimar al Capitalei a lui Aurelian Bădulescu şi alegerea unui nou viceprimar, anunţă Primăria Capitalei.

Pe ordinea de zi figurează două proiecte de hotărâre: „1. Proiect de hotărâre privind schimbarea din funcţia de viceprimar al Municipiului Bucureşti a domnului Aurelian Bădulescu; 2. Proiect de hotărâre privind alegerea unui viceprimar al Municipiului Bucureşti”.

Şedinţa a fost convocată de 22 de consilieri generali, membri ai PSD şi ai ALDE, arată Primăria Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici