Liberalul Dragoş Ujeniuc, fostul avocat al lui "Butoane": Cei din jurul lui sunt o gaşcă de fiţoşi

În jurul lui Octavian Grecu "Butoane" gravitează toată lumea bună din Giurgiu. Fostul deputat PNL Dragoş Ujeniuc i-a fost avocat, locotenetul său Ionuţ Tănăsoaia, zis "Gypsy Gypsanu", este apărat de prim-vicepreşedintele PSD Giurgiu, Emil Vucă, la petreceri a participat senatorul UNPR, Cezar Măgureanu, iar peisajul este completat de un fost prim-procuror, Gheorghe Neagoe, revocat pe motiv de "deficienţe manageriale".

868 afișări
Imaginea articolului Liberalul Dragoş Ujeniuc, fostul avocat al lui "Butoane": Cei din jurul lui sunt o gaşcă de fiţoşi

Dragoş Ujeniuc (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Am avut o relaţie avocat-client. Eu l-am apărat pe "Butoane" acum 10 ani, era ceva tot de penal. Îl reclama unul mai bandit decât el care luase bani cu împrumut de la el şi ca să scape de datorie l-a reclamat pentru şantaj. A stat arestat câteva luni. S-a strămutat la Roşiori, dar nu la cererea mea, şi a căzut toată chestia cu şantajul şi a fost eliberat", a declarat pentru gândul fostul deputat PNL Dragoş Ujeniuc. Liberalul i-a mai apărat şi pe alţi membri ai clanului "Butoane", implicaţi într-un scandal cu rivalii lor. "A fost un scandal. Doi din anturajul lui Butoane au intervenit să-i despartă, dar până la urmă poliţia i-a luat pe toţi. Eu l-am apărat pe unul dintre ei, din neamul lui, şi până la urmă instanţa şi-a dat seama că e exagerat şi a primit suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri", a spus el.

Ujeniuc spune însă că, deşi sunt mai "fiţoşi" cei din clanul Butoane nu au făcut probleme în oraş niciodată. "Octavian Grecu este ok, e foarte cuviincios, face chefuri pe acasă cu manele, e jucător de poker, am înţeles că este foarte bun. Ăştia din jurul lui sunt o gaşcă de fiţoşi, dar n-au făcut probleme", a spus el. Liberalul a ţinut să precizeze că nu are o relaţie cu Octavian Grecu:"Eu cu el n-am nicio treabă, dar nu poţi să întorci capul pe stradă dacă te întâlneşti cu el. Este extrem de respectuos, mereu "bună ziua, domnule avocat".

Citeşte mai multe despre declaraţia fostului avocat al lui "Butoane" pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici