Lider PSD: Alianţa Vestului s-a creat doar pentru ca cei 4 primari să se impună în PNL

Alianţa Vestului este un demers strict politic al primarilor din Cluj-Napoca, Timişoara, Oradea şi Arad pentru a crea presiune şi a se impune în lupta internă din PNL şi o modalitate pentru a avea forţa de a-şi negocia candidaţi pentru alegerile europarlamenatre, spune preşedintele PSD Cluj.

1913 afișări
Imaginea articolului Lider PSD: Alianţa Vestului s-a creat doar pentru ca cei 4 primari să se impună în PNL

Lider PSD: Alianţa Vestului s-a creat doar pentru ca cei 4 primari să se impună în PNL

Preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că primarii din Cluj-Napoca, Timişoara, Oradea şi Arad au primit un răspuns din partea comisarului european Corina Creţu potrivit căruia nu se pot accesa fonduri europene pe structura AVE.

”Alianţa Vestului este un demers strict politic al celor patru primari liberali pentru a crea presiune şi a se impune în lupta internă din PNL. Este o modalitate pentru a avea forţa de a-şi negocia candidaţi pentru alegerile europarlamenatre, este un exerciţiu strict politic intern. Aceasta este miza. Comisarul european Corina Creţu le-a răspuns că nu se pot accesa fonduri europene pe această structură. Nu ştiu cât de onorabil este pentru Cluj să se asocieze cu nişte personaje exotice, cum sunt Nicolae Robu şi Gheorghe Falcă”, a spus Nasra.

Primarii liberali ai municipiilor Timişoara, Cluj-Napoca, Arad şi Oradea au lansat, în 8 decembrie 2018, la Timişoara, Alianţa Vestului (AVE), parteneriat prin care vor să atragă fonduri europene direct de la Bruxelles pentru proiecte comune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici