Liderii sindicaliştilor din îmbunătăţiri funciare au renunţat la greva foamei

Liderii sindicaliştilor din îmbunătăţiri funciare au renunţat la greva foamei după de ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remeş, le-a promis, la negocierile de marţi seară de la minister, că va verifica situaţia economică a Societăţii de Îmbunătăţiri Funciare şi că miercuri le va da un răspuns.

1 afișare
Imaginea articolului Liderii sindicaliştilor din îmbunătăţiri funciare au renunţat la greva foamei

Liderii sindicaliştilor din îmbunătăţiri funciare au renunţat la greva foamei

Ministrul Agriculturii i-a invitat din nou la negocieri, marţi seară, în jurul orei 20.00, pe reprezentanţii sindicaliştilor din îmbunătăţiri funciare, după ce în urmă cu câteva ore a transmis o invitaţie similară însă a plecat după câteva minute spunând că trebuie să ajungă la Ministerul Finanţelor.

Liderul sindicaliştilor din îmbunătăţiri funciare Vasilica Blebea a declarat, la finalul negocierilor, pentru MEDIAFAX, că cei 13 lideri sindicali aflaţi de două zile în greva foamei vor renunţa la protest începând de marţi seară.

Potrivit acesteia, la negocierile de la ministerul Agriculturii, care au durat aproximativ trei ore, ministrul Decebal Traian Remeş le-a cerut răgaz până miercuri pentru a verifica situaţia economică a Societăţii Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare (SNIF), respectiv dacă datoriile către creditori sunt corecte şi pentru a mai consulta legislaţia. Ministrul Remeş a promis că în cursul zilei de miercuri va da un răspuns în legătură cu cererile sindicaliştilor, a precizat Vasilica Blebea.

Câteva zeci de membri ai Uniunii Sindicatelor din Îmbunătăţiri Funciare (USIF) au pichetat, luni dimineaţă, sediul Mnisterului Agriculturii, nemulţumiţi că din cauza blocajului Societăţii Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare nu-şi mai primesc salariile, dar şi pentru a cere privatizarea unităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici