Linia TelVerde pentru elevi, o experienţă dezamăgitoare: „Sunaţi acolo, nu aici!”

  • Linia TelVerde pusă la dispoziţie de ministerul educaţiei pentru elevi, profesori şi părinţi, inutilă
  • La multe numere alocate judeţelor nu răspunde nimeni
  • Cei care răspund la linia TelVerde nu au informaţii suplimentare
452 afișări
Imaginea articolului Linia TelVerde pentru elevi, o experienţă dezamăgitoare: „Sunaţi acolo, nu aici!”

TelVerde, o experienţă dezamăgitoare: „Sunaţi acolo, nu aici!”

Linia TelVerde pusă la dispoziţie de ministerul educaţiei pentru elevi, profesori şi părinţi arată a bătaie de joc. Am sunat aleatoriu la numerele de telefon alocate fiecărui judeţ şi concluzia este că linia verde este inutilă.

Sunt judeţe în care nu răspunde nimeni la telefon, nici după insistenţe. Am reuşit să vorbim la Bucureşti sub pretextul înscrierii la clasa pregătitoare şi am aflat că termenul de înscrieri a fost prelungit şi atât, detalii mai clare nu există. Răspunsul: Dacă mai vreţi, mai reveniţi, după ce aflăm şi noi mai multe detalii!

La Braşov, ne-a răspuns o doamnă care ne-a îndrumat către site-ul inspectoratului şcolar ca să aflăm date, dar de fapt nu aflăm nimic, pentru că Ministerul Educaţiei va face mai multe anunţuri. Când? Răspunsul: Zilele următoare.

Am sunat şi la Vaslui şi ne-a răspuns o doamnă tare deranjată şi ne-a îndrumat către secretariatul şcolii.

Reporter Mediafax: Bună ziua. Mă interesează şi pe mine detalii despre înscrierea la bacalaureat.

Răspuns TelVerde Vaslui: De la ce liceu aparţineţi? Trebuie să sunaţi la secretariatul şcolii de unde aparţineţi ca să vă spună cum să vă înscrieţi la bacalaureat, dar acum e târziu (nr. ora 15) să mai găsiţi pe cineva. Nu am cum să vă dau eu mai multe detalii de aici. Sunaţi acolo, nu aici.

Reporter Mediafax: Şi atunci de ce este această linie verde?

Răspunsul: Eu vă spun că trebuie să sunaţi la secretariat, nu aici.

În concluzie, linia verde pusă la dispoziţia elevilor, părinţilor şi a profesorilor nu le oferă niciun sprijin elevilor, profesorilor şi nici părinţilor.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici