Linie expres de autobuze între Aeroportul Otopeni şi Gara de Nord

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a înfiinţat linia expres de autobuze, care va circula, de vineri, între Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Otopeni.

20529 afișări
Imaginea articolului Linie expres de autobuze între Aeroportul Otopeni şi Gara de Nord

Linie expres de autobuze între Aeroportul Otopeni şi Gara de Nord

"Ca urmare a numeroaselor solicitări din partea călătorilor, pentru asigurarea unei relaţii de transport între Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional «Henri Coandă», începând de vineri va circula linia expres 780", se arată într-un comunicat de marţi al Primăriei Capitalei.

Astfel, autobuzele acestei linii vor circula de la terminalul de pe strada Fluviului, pe Bulevardul Dinicu Golescu, prin Piaţa Gării de Nord, Calea Griviţei, străzile Clăbucet şi Aviator Popişteanu, Bulevardul Expoziţiei, Piaţa Presei Libere, Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, până la Aeroportul Internaţional "Henri Coandă".

Autobuzele liniei 780 vor opri în staţiile Fluviului, Gara de Nord, Clăbucet, Piaţa Presei Libere, Aeroportul Băneasa şi Aeroportul Otopeni.

Autorităţile municipale precizează că pe linia expres se poate folosi doar "cardul activ". Costul unei călătorii va fi de 3,5 lei, zece călătorii vor costa 27 de lei, iar un abonament lunar - 80 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici