Lista companiilor care fac angajări în această primăvară. Cum să lucrezi pentru Microsoft, Google, BCR şi Dacia

Echipa Microsoft România se măreşte cu 50 de persoane în 2011. Şi alte mari firme se pregătesc de recrutări în această primăvară, printre care Google, IBM, Coca-Cola HBC şi BCR.

286 afișări
Imaginea articolului Lista companiilor care fac angajări în această primăvară. Cum să lucrezi pentru Microsoft, Google, BCR şi Dacia

Lista companiilor care fac angajări în această primăvară. Cum să lucrezi pentru Microsoft, Google, BCR şi Dacia (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Microsoft România continuă să facă noi angajări în 2011, după ce anul trecut, 40 de români au fost acceptaţi în echipa companiei. Şi alte firme de IT&C, dar şi din sectorul financiar-bancar, consultanţă, inginerie şi bunuri de larg consum, vor da drumul la recrutări în perioada următoare.

"Anul acesta ţintim aproximativ 50 de persoane, dintre care o parte importantă sunt destinate unor poziţii noi (...) Ca strategie generală urmărim în continuare să ne poziţionăm ca cel mai dorit angajator şi să atragem cele mai bune talente existente pe piaţa în care activăm", a declarat pentru gândul Cosmin Bordea, director de resurse umane la Microsoft România. În aceste condiţii, până la sfârşitul anului, firma va număra în jur de 400 de angajaţi.

Nu este singurul angajator care îşi măreşte echipa în 2011. O serie de alte firme, printre care KPMG, Google, IBM, BCR, Coca-Cola HBC, dar şi Dacia Groupe Renault şi Rompetrol, vor face recrutări în curând, a declarat pentru gândul Dragoş Gheban, business development manager în cadrul Catalyst Solutions, organizatorul târgului "Angajatori de top".

Sunt doar o parte dintre numele importante de pe lista zecilor de companii care vor face angajări, iar startul se va da la târgul care va avea loc la Bucureşti în perioada 8-9 aprilie. Deocamdată nu se cunoaşte câte locuri disponibile are fiecare dintre participanţii la evenimentul dedicat tinerilor cu facultate şi studenţilor. Vestea bună este că, în general, primăvara este perioada în care companiile recrutează mai mult decât în restul anului, potrivit organizatorilor.

"IT, contabilitate, consumer services şi vânzări sunt câteva domenii în care companiile şi-au mărit echipele şi în ultimii doi ani. Aceste domenii au crescut constant şi oferă şi în acest moment un număr semnificativ de oportunităţi", spune Gheban.

Citeşte mai multe despre companiile care fac angajări pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici