Lista politicienilor care au fost implicaţi în accidente rutiere nu se opreşte la ministrul Transporturilor Lucian Bode

  • Politicienii apasă pedala de acceleraţie. Unii la propriu când sunt şoferi, alţii la figurat când sunt pasageri, în coloane oficiale
  • Daniel Chiţoiu sau Gabriel Oprea au avut şi ei probleme
  • Şi actualul premier, Ludovic Orban a fost implicat în astfel de evenimente
  • Alţi politicieni au intrat în atenţia poliţiei pentru că au apăsat prea mult pedala de acceleraţie
964 afișări
Imaginea articolului Lista politicienilor care au fost implicaţi în accidente rutiere nu se opreşte la ministrul Transporturilor Lucian Bode

Lista politicienilor care au fost implicaţi în accidente rutiere nu se opreşte la ministrul Transporturilor Lucian Bode

Accidentul ministrului Transporturilor îţi aminteşte şi de alţi cetăţeni cu carnet de partid care au fost implicaţi în accidente rutiere. Sau au avut probleme în trafic. Am făcut noi o listă pentru tine.

 

Cel mai recent caz e al liderului ALDE, Daniel Chiţoiu, fost ministru al Finanţelor.

În decembrie 2019 a pătruns pe contrasens şi a provocat un accident în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa. S-a întâmplat în satul Zamfireşti, din Argeş. Chiţoiu era singur în maşină, iar acum este judecat pentru ucidere din culpă.

 

Cel mai mediatizat caz este al fostului ministru de interne, Gabriel Oprea.

De ce? Bogdan Gigină, poliţist la Brigada Rutieră a Capitalei a murit după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă, făcând parte din coloana oficială a ministrului de Interne. În curând se fac 5 ani de la tragicul accident, iar judecata e abia la început, la Tribunalul Bucureşti

 

 

Şi actualul premier, Ludovic Orban, a avut probleme la volan.

Pe 24 ianuarie 2015, după ce a plecat de la ceremoniile Micii Uniri, Ludovic Orban, pe atunci prim vicepreşedinte al PNL şi deputat, s-a răsturnat într-o curbă, în localitatea Sârca.

Şi politicienii Marius Budăi, Claudiu Manda şi Darius Vâlcov au avut probleme cu şoferia din cauza vitezei. Toţi au rămas fără carnet de conducere după ce au apăsat prea mult pedala de acceleraţie.

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici