Liviu Dragnea a anunţat că legea pensiilor va fi votată până la finalul anului

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, anunţă că în această vară echipele de specialitate şi miniştrii de resort se vor ocupa de legea pensiilor, astfel încât proiectul să fie finalizat până la începutul sesiunii parlamentare şi trecut prin procedură până la final de an.

1525 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea a anunţat că legea pensiilor va fi votată până la finalul anului

Dragnea: Legea pensiilor va fi votată până la finalul anului

"În această vară voi lucra cu colegii mei, cu Lia Olguta Vasilescu,cu premierul şi alţi colegi şi în toamnă vreau să intrăm cu legea pensiilor în forţă, este extrem de mult aşteptată, nu uşoară, dar este o altă măsură pe care trebuie să o luăm să îndreptăm o uriaşă nedreptate care se face pensionarilor. Nu va fi uşor de adoptat această lege, este un mare bine pentru o categorie mare de români , dar îi asigurăm că vom duce la capăt. Încep discuţiile cu asociaţiile de pensionari, până la începerea sesiunii proiectul este finalizat şi vom intra în proceduri în forţă", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Acesta a mai spus că până la finalul anului proiectul va trece prin procedură parlamentară, astfel încât să fie adoptat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici