Liviu Dragnea se află în Piaţa Victoriei

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, se află, miercuri, în Piaţa Victoriei, unde se desfăşoară mitingul de protest al sindicatelor faţă de măsurile de austeritate anunţate de Guvern.

33 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea se află în Piaţa Victoriei

Liviu Dragnea se află în Piaţa Victoriei (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

De altfel, Dragnea a anunţat încă de luni, înaintea reuniunii BPN, că sunt toate şansele ca el să fie prezent la miting. Liviu Dragnea a spus atunci că va pune la dispoziţie mijloace de transport sindicaliştilor din Teleorman care vor dori să participe la mitingul de miercuri din Bucureşti.

Sindicatele au cerut, însă, politicienilor să nu se implice în protestul lor.

În debutul mitingului, mesajul lor, şi către Putere, şi către Opoziţie, a fost că în Piaţa Victoriei vin doar oameni care îşi strigă durerea.

Mitingul a început la ora 11.00 şi este programat să se încheie la ora 13.00. De la ora 15.00, are loc şedinţa de Guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici