Livrare specială. O femeie din Craiova s-a trezit la uşă cu gunoaiele pe care le-a aruncat pe stradă

Poliţia Locală Craiova a „restituit”, joi, unei femei gunoiul aruncat pe un bulevard din oraş. Craioveanca a primit şi o amendă în valoare de 2.000 de lei. „Confiscăm de la căruţe până la tiruri care transportă gunoi şi nu pot justifica unde îl duc”, spune primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

1426 afișări
Imaginea articolului Livrare specială. O femeie din Craiova s-a trezit la uşă cu gunoaiele pe care le-a aruncat pe stradă

Livrare specială. O femeie din Craiova s-a trezit la uşă cu gunoaiele pe care le-a aruncat pe stradă

Şeful Poliţiei Locale Craiova i-a „restituit” unei femei gunoiul pe care l-a lăsat, în noaptea de miercuri spre joi, pe un bulevard din oraş.

„Dumneavoastră, aseară (miercuri seara – n.r.), aţi pierdut gunoiul (...), iar noi am fost nevoiţi să vă aducem bunurile înapoi. Sunt ale dumneavoastră şi aşa trebuie. Dumneavoastră l-aţi pierdut, noi vi-l aduserăm înapoi”, spune şeful Poliţiei Locale Craiova, în timp ce intră cu gunoiul în curtea femeii care aruncase deşeurile pe bulevard.

De asemenea, craioveanca a primit şi o amendă în valoare de 2.000 de lei.

„Zilnic întreprindem acţiuni de depistare a celor certaţi cu bunul simţ, iar mulţi cetăţenii care dispun de camere video ne ajută cu imagini. Strângem săptămânal tone de gunoaie aruncate peste tot, confiscăm de la căruţe până la tiruri care transportă gunoi şi nu pot justifica unde îl duc şi dăm amenzi maxime. Nu ne oprim până nu înţeleg toţi că aşa nu mai merge”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici