Locatarii unui bloc din Suceava, evacuaţi din cauza unei posibile scurgeri de gaz

Locatarii unui bloc din municipiul Suceava au fost evacuaţi din locuinţe, miercuri după-amiază, din cauză că pe scara imobilului era un gaz înecăcios, mai multe echipe cu aparatură specializată încercând în prezent să stabilească provenienţa şi natura gazului.

106 afișări
Imaginea articolului Locatarii unui bloc din  Suceava, evacuaţi din cauza unei posibile scurgeri de gaz

Locatarii unui bloc din Suceava, evacuaţi din cauza unei posibile scurgeri de gaz (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Prim-adjunctul inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, colonel Dan Hoffman, a declarat că în blocul respectiv, de pe strada 6 Noiembrie, situat în zona centrală a oraşului, a fost sesizată prezenţa unui gaz persistent înecăcios, în prezent încercându-se stabilirea provenienţei acestuia.

"E un gaz fără miros care produce o stare care taie respiraţia", a spus Hoffman.

El a menţionat că în zonă au fost chemate echipe ale E.On Gaz şi APM Suceava, cu aparatură specializată, pentru a stabili natura acestui gaz.

"Locatarii au fost evacuaţi, iar blocul a fost aerisit", a spus Hoffman.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, căpitan Dan Baltaru, a declarat că din acest bloc au fost evacuaţi 12 locatari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici