Locuinţa interpretului de muzică populară Constantin Enceanu, spartă de hoţi

Poliţiştii din judeţul Dolj caută mai multe persoane suspecte că au intrat, sâmbătă, în locuinţa interpretului de muzică populară Constantin Enceanu şi au furat mai multe bijuterii şi bani.

2642 afișări
Imaginea articolului Locuinţa interpretului de muzică populară Constantin Enceanu, spartă de hoţi

Locuinţa interpretului de muzică populară Constantin Enceanu, spartă de hoţi (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, agent Amelia Căprărin, furtul a fost reclamat de Constantin Enceanu, sâmbătă seară, la ora 20.00.

"Proprietarul casei din Filiaşi a plecat pentru câteva ore de acasă şi după ce a revenit a observat că lipseau mai multe bunuri, printre care bani şi bijuterii", a declarat agentul Amelia Căprărin.

Potrivit unor surse judiciare, valoarea bunurilor furate se ridică la câteva zeci de milioane lei vechi.

În prezent se desfăşoară o anchetă pentru a stabilii persoanele care au pătruns în casa interpretului de muzică populară Constantin Enceanu pentru a fura.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici