Video Locuinţe inundate şi maşini blocate pe drum, în urma furtunilor din judeţul Constanţa - FOTO/VIDEO

Pompierii constănţeni au fost solicitaţi să intervină în câteva localităţi din judeţul Constanţa după ce locuinţe şi anexe au fost inundate în urma furtunilor din cursul nopţii de duminică spre luni, iar pe DE 81 două autoturisme au rămas blocate în trafic.

4558 afișări

Pompierii au intervenit cu autospecialele pentru evacuarea apei la Medgidia şi Făclia, unde mai multe locuinţe au fost inundate în urma ploilor.

De asemenea, la Făclia, pe DE 81, două autoturisme au rămas blocate în trafic.

Probleme sunt şi în zona Cernavodă şi Valu lui Traian.

Şi în Constanţa sunt mai multe străzi inundate şi au fost semnalate zone unde, din cauza vântului, mai mulţi copaci au fost doborâţi de furtună.

În urma atenţionărilor meteo, la nivelul SC Raja SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine, iar la nivelul municipiului Constanta, dar şi în restul localităţilor au fost pregătite să intervină 47 de echipe de intervenţie dotate cu utilaje şi pompe de mare putere - 26 în municipiul Constanta şi 21 în restul judeţului. Potrivit RAJA, în doar o oră, în municipiul Constanţa cantitatea de precipitaţii căzuta a fost de aproximativ 35 l/mp.

Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat 38 de reclamaţii venite din municipiul Constanta, cele mai multe vizând zonele Delfinariu - strada Ahile Mihail, Faleză Nord - strada Oneşti, Poarta 6 - Strada Frigului, Coiciu, Poarta1, bulevardele IC Brătianu, 1 Mai şi Ferdinand.

"Şi în municipiul Medgidia au fost înregistrate reclamaţii privind sistemul de canalizare stradal, din zonele Intim - strada Silozului şi pasajul de trecere pe sub podul rutier înspre Gara. Echipele de intervenţie au răspuns la toate aceste solicitări, iar la ora actuală toate sunt în curs de rezolvare”, spun reprezentanţii regiei de apă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici