Un al doilea lucrător de la Petromidia, rănit în accidentul din 22 august, a încetat din viaţă

Un al doilea lucrător de la Petromidia, din cei patru care au fost răniţi în accidentul din 22 august, a încetat din viaţă duminică, anunţă KMG International.

906 afișări
Imaginea articolului Un al doilea lucrător de la Petromidia, rănit în accidentul din 22 august, a încetat din viaţă

Un al doilea lucrător de la Petromidia, din cei patru care au fost răniţi în accidentul din 22 august, a încetat din viaţă duminică, anunţă KMG International.

„M.P., 49 de ani, ne-a fost coleg în cadrul Rominserv, lucrând ca lăcătuş mecanic”, arată un comunicat al companiei.

Ceilalţi doi muncitori răniţi şi internaţi în unităţile spitaliceşti din Bucureşti au fost externati săptămâna aceasta, fiind acasă alaturi de familiile lor.

Un incendiu a avut loc la rafinăria Petromidia, în 22 august, patru muncitori având de suferit. Unul a murit a doua zi, iar trei au fost internaţi în spital.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici