Video Carmen Iohannis a jucat tenis la un turneu în Sibiu: "Până acum am vorbit despre sport dar acum vreau să şi joc un pic" - VIDEO

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a participat, duminică, la "Kids Day" din cadrul turneului de tenis Sibiu Open, eveniment în cadrul căruia a joacă tenis cu mai mulţi copii. Carmen Iohannis a afirmat că vrea să îi îndemne pe toţi să se apuce de sport.

2111 afișări

"Kids Day" este un eveniment tradiţional al Sibiu Open şi reuneşte copii de toate vârstele, care joacă tenis şi participă la concursuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Soţia preşedintelui a declarat că participă la un meci demonstrativ cu copiii.

"Până acum am vorbit despre sport dar acum vreau să şi joc un pic de sport şi să-i îndemn pe cei mici şi pe cei mari să se apuce de sport. Ăsta e semnalul pe care vreau să-l dau", a declarat soţia preşedintelui Klaus Iohannis.

Câţiva elevi din clasa în care Carmen Iohannis este dirigintă participă şi ei la "Kids Day" din cadrul Sibiu Open, ei spunând că au venit să îşi susţină dascălul.

Întrebată la ce evenimente sportive va mai fi văzută, având în vedere că a alergat şi la Semimaratonul Sibiu 2016, soţia preşedintelul a afirmat că îi ajung cele două sporturi, dar se gândeşte şi "la munte un pic". În acest context, Carmen Iohannis a afirmat că preşedintele a fost sâmbătă pe Negoiu, iar duminică nu ajunge la Sibiu.

Turneul de tenis Sibiu Open este considerat a fi cel mai important turneu de tenis masculin din România şi se desfăşoară în perioada 17 - 25 septembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici