Locuitorii Kievului au auzit peste 800 de ore de sirene de raid aerian de la începutul războiului

Locuitorii oraşului Kiev, capitala Ucrainei, au auzit peste 800 de ore de sirene de raid aerian de la începutul războiului, în februarie 2022, potrivit autorităţilor ucrainene.

56 afișări
Imaginea articolului Locuitorii Kievului au auzit peste 800 de ore de sirene de raid aerian de la începutul războiului

Locuitorii Kievului au auzit peste 800 de ore de sirene de raid aerian de la începutul războiului

Alarmele de raid aerian sună frecvent în capitala ucraineană Kiev. Ministerul Apărării al Ucrainei a calculat de câte ori s-au auzit sirenele de când a început războiul.

740 de alarme care avertizează cu privire la posibile atacuri aeriene au sunat la Kiev începând cu luna februarie a anului trecut. Alarmele au sunat, în total, 851 ore şi 38 minute, a anunţat ministerul citat de Sky News.

Apărarea aeriană a Ucrainei a „intervenit fără probleme" în ultimele două luni, a adăugat ministerul, susţinând că nicio rachetă sau dronă rusă nu şi-a „atins ţinta".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
kiev,
sirene,
război

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici