LOTO 6/49: Câştigătorul şi-a ridicat astăzi premiul. Cine este norocosul şi care este MESAJUL transmis jucătorilor

Câştigătorul marelui premiu de duminică la Loto 6/49 şi-a ridicat premiul de peste 4,5 milioane de euro şi a declarat că joacă săptămână de săptămână, de mai mulţi ani, a anunţat, marţi, Loteria Română.

11665 afișări
Imaginea articolului LOTO 6/49: Câştigătorul şi-a ridicat astăzi premiul. Cine este norocosul şi care este MESAJUL transmis jucătorilor

LOTO 6/49: Câştigătorul şi-a ridicat astăzi premiul. Cine este norocosul şi care este MESAJUL transmis jucătorilor (Imagine: Shutterstock)

Potrivit sursei citate, câştigătorul s-a prezentat marţi pentru a-şi încasa câştigul la categoria I obţinut la tragerea Loto 6/49 din 19 august, în valoare de 20.283.270,27 lei (peste 4,5 milioane de euro).

Suma care a ajuns la jucător dupa reţinerea impozitului este de 15.212.602,27 lei, acesta spunând că nu s-a hotărât încă ce va face cu banii, dar va fi chibzuit.

Câştigătorul nu a dorit să-şi facă publică identitatea.

"Câştigătorul este un bărbat tânăr, din Târgu Jiu, este căsătorit şi are un copil. Din dialogul pe care l-a avut cu reprezentanţii Loteriei Române, s-a dovedit a fi o persoană echilibrată, cu o atitudine relaxată, care înţelege că un asemenea câştig este o mare şansă care trebuie valorificată cât mai bine, cu multă înţelepciune. Joacă de mai mulţi ani la Loto 6/49, săptămână de săptămână. În afară de Loto 6/49, îşi încearcă norocul şi la Joker, la care a obţinut, până acum, câteva câştiguri de valoare mică. Numerele câştigătoare au semnificaţie personală şi, după cum ne-a mărturist, este pentru prima dată când a jucat această variantă de şase numere", se arată într-un comunicat al Loteriei.

Tânărul care a câştigat a aflat acest lucru a doua zi după tragere şi s-a hotărât să vină să-şi ridice cât mai repede premiul, au mai spus reprezentanţii Loteriei.

"«Am câştigat, am câştigat !!!», a fost prima reacţie pe care a avut-o la aflarea numerelor câştigătoare", se mai arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, biletul norocos a fost jucat la agenţia 18-56 din Târgu Jiu chiar în ziua tragerii, în jurul orei 12.00 şi a fost completat cu trei variante simple, preţul biletului fiind de doar 14,5 lei.

Numerele câştigătoare la tragerea Loto 6/49 de duminică au fost 33, 37, 31, 25, 28 şi 8.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici