Loviţi de trăsnet: Doi bărbaţi, în stare gravă la spital după ce au fost fulgeraţi în apropierea unui cimitir

Doi bărbaţi au fost transportaţi, joi, în stare gravă la spital, după ce au fost loviţi de trăsnet în apropierea unui cimitir din oraşul Vatra Dornei, judeţul Suceava.

2407 afișări
Imaginea articolului Loviţi de trăsnet: Doi bărbaţi, în stare gravă la spital după ce au fost fulgeraţi în apropierea unui cimitir

Loviţi de trăsnet: Doi bărbaţi, în stare gravă la spital după ce au fost fulgeraţi în apropierea unui cimitir din Vatra Dornei

Cei doi bărbaţi au fost loviţi de trăsnet, joi, în apropierea cimitirului din cartierul Roşu al oraşului Vatra Dornei.

Potrivit reprezentanţilor ISU Suceava, victimele sunt în stare de semiconştienţă. La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD şi unul de la Serviciul de Ambulanţă.

Victimelor le-a fost acordat primul ajutor, iar apoi au fost transportate la Centrul de Primire a Urgenţelor din Vatra Dornei.

Judeţul Suceava a fost, joi, sub avertizare Cod portocaliu de ploi torenţiale, descărcări electrice şi grindină până la ora 18.30. Avertizarea a vizat zona de munte a judeţului, dar şi localităţile Vatra Dornei, Broşteni, Şaru Dornei, Dorna Candrenilor, Panaci, Poiana Stampei, Cârlibaba şi Coşna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici