Lucrări la sistemul de termoficare din Bucureşti: şantier în curtea Spitalului Colentina

A fost deschis încă un şantier pentru modernizarea sistemului de termoficare din Capitală, al unsprezecelea, iar în prezent se lucrează în curtea Spitalului Colentina la racordul către punctul termic al unităţii medicale, spune, vineri, primarul general Nicuşor Dan.

251 afișări
Imaginea articolului Lucrări la sistemul de termoficare din Bucureşti: şantier în curtea Spitalului Colentina

Nicuşor Dan anunţă, vineri, pe pagina sa de Facebook, faptul că a fost deschis, în zona Ştefan cel Mare, al unsprezecelea şantier pentru modernizarea sistemului de termoficare din Capitală.

„Lucrările presupun înlocuirea reţelei pe o lungime a conductelor de 5,12 km, parte a Magistralei II Sud. În prezent, se lucrează în curtea Spitalului Colentina, la racordul către punctul termic al spitalului. Racordul existent este aerian, iar pe lângă racordul existent se vor introduce îngropat noile conducte de termoficare din oţel preizolat, fără a fi afectată alimentarea spitalului cu agent termic”, spune Dan.

Potrivit edilului, după finalizarea lucrărilor, vor beneficia de apă caldă şi căldura la parametri optimi locuitorii din zonele Şoseaua Ştefan cel Mare, str. Maşina de Pâine, str. Vaporul lui Assan, str. Irimicului, str. Luncşoara, str. Doctor Calistrat Grozovici şi alte străzi şi alei adiacente.

Nicuşor Dan adaugă că acesta este Obiectivul 5 din cele 25 de obiective cu o lungime totală a conductelor de 212 km şi finanţare nerambursabilă europeană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici