Lucrări pe calea ferată. 29 de trenuri deviate

  • Călătorii care folosesc ruta feroviară dintre Piteşti şi Goleşti trebuie să se pregătească pentru perturbări.
  • Compania Naţională de Căi Ferate a anunţat continuarea lucrărilor de reînnoire a infrastructurii feroviare pe acest traseu, ceea ce impune devieri.
Urmărește
749 afișări
Imaginea articolului Lucrări pe calea ferată. 29 de trenuri deviate

Lucrări pe calea ferată. 29 de trenuri deviate

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că pe linia CF Piteşti - ramificaţie Goleşti continuă lucrările de reînnoire a suprastructurii căii, lucrări care impun menţinerea măsurii de deviere a circulaţiei pentru 29 trenuri R/RE prin Bradu de Sus, pe traseul Goleşti - Bradu de Sus - Piteşti, precum şi transbordarea auto, între Piteşti şi Goleşti pentru călătorii din cele două trenuri IR, care circulă în relaţia Sibiu - Goleşti - Bucureşti Nord - Constanţa (şi retur).

Linia de cale ferată Piteşti - ramificaţie Goleşti este închisă circulaţiei pentru continuarea lucrărilor de înlocuire la rând a tuturor componentelor suprastructurii căi - şină, aparate de cale, cupoane de racordare, traverse normale şi de beton, material mărunt, etc - în zona km 103+700 - 107+530, inclusiv lucrări de completare, balastare, profilare piatră spartă şi rectificare de nivel/direcţie.

Lucrări similare de reînnoire a suprastructurii căii se execută de asemenea şi între staţiile Călineşti şi Goleşti (FIRUL II) în zona km 95+000 - 99+300 şi pe două linii din Staţia CF Goleşti, interval CF pe care traficul feroviar de călători se desfăşoră doar pe firul I şi cu restricţie de viteză pentru protecţia muncitorilor de la Călineşti la Goleşti, iar în staţia Goleşti pe celelalte linii deschise traficului.

Astfel, până pe 15 iulie 2024, termen solicitat de constructor pentru continuarea lucrărilor, 29 de trenuri care circulă în relaţia Bucureşti Nord / Bucureşti Basarab - Piteşti (şi retur) vor avea traseul deviat, prin staţia Bradu de Sus, pe ruta Goleşti - Bradu de Sus - Piteşti, iar pentru circa 100 de călători din trenurile IR 12912/12914, care circulă în relaţia Sibiu - Sibiu Triaj - Piatra Olt - Bradu se Sus - Ramificaţie Goleşti - Bucureşti Nord - Constanţa (şi reur), se asigură transport auto între staţiile Piteşti - Goleşti şi retur.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici