Lucrările la Magistrala Progresu-Ferentari, care deserveşte peste 7.000 de apartamente, finalizată

Primarul general, Nicuşor Dan, anunţă finalizarea lucrărilor de modernizare la Obiectivul 6 - Magistrala Progresu-Ferentari, cu o lungime de 12,8 km, care deserveşte peste 7.000 de apartamente din cartierele bucureştene Rahova, Ferentari şi Sebastian.

531 afișări
Imaginea articolului Lucrările la Magistrala Progresu-Ferentari, care deserveşte peste 7.000 de apartamente, finalizată

Nicuşor Dan / Facebook

„Am finalizat lucrările de modernizare la Obiectivul 6 - Magistrala Progresu-Ferentari, cu o lungime de 12,8 km. Obiectivul modernizat deserveşte peste 7.000 de apartamente din cartierele Rahova, Ferentari şi Sebastian, unde în ultimul an au fost înregistrate sute de avarii în distribuţia energiei termice”, spune primarul general, pe pagina sa de Facebook.

Prin această investiţie, au fost schimbate conducte care erau vechi de 35 de ani.

Lucrările s-au realizat fără afectarea distribuţiei energiei termice către consumatori, pentru că s-au montat 7 km de conducte provizorii, care au asigurat furnizarea agentului termic, potrivit primarului Nicuşor Dan.

Obiectivul 6 - Magistrala Progresu-Ferentari este cel de-al treilea finalizat de Compania Municipală Energetica Servicii Bucureşti, parte a proiectului de investiţii „Reabilitarea sistemului de termoficare al Municipiului Bucureşti - 7 obiective”, care însumează 63,2 km de conductă primară.

Lucrările au fost realizate cu forţă de muncă şi utilaje din dotarea proprie a Companiei Municipale Energetica Servicii Bucureşti.

„Mai avem în lucru şantierele din Pantelimon, cel din Orăşelul Copiilor şi cel din zona Amzei-Mihalache. Primele două vor fi finalizate anul acesta. Totodată, o să mai deschidem un şantier, pe bulevardul Timişoara, care e foarte afectat, şi încă unul în Colentina. În paralel, anul acesta vom începe 12 din cele 25 de şantiere prin POIM”, mai spune primarul general.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici