Lugoj: Inele din bronz, furate de la criptele din două cimitire

O sută de inele din bronz, care cântăresc 50 de kilograme de metal ce valorează pe piaţa neagră două sute de lei, au fost furate, în ultimele nopţi, de la criptele din două cimitire din Lugoj, în total 16 sesizări fiind depuse până acum la Poliţie.

12 afișări
Imaginea articolului Lugoj: Inele din bronz, furate de la criptele din două cimitire

Lugoj: Inele din bronz, furate de la criptele din două cimitire

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Lugoj, Alexandru Borka, a declarat, miercuri, că inelele au fost furate probabil de oameni care se ocupă cu reciclarea deşeurilor neferoase, iar inelele au fost furate pentru a fi vândute.

Borka a spus că au fost audiate câteva pesroane, dar până acum nu se poate vorbi despre vreun suspect.

Cele două cimitire din Lugoj nu au pază pe timp de noapte, iar cel care are grijă de ele, fiind unul lângă altul, spune că a fost sesizat de oameni că inelele lipsesc şi a anunţat Poliţia. Oamenii sunt şocaţi de ceea ce s-a întâmplat.

"E păcat că se întâmplă aşa ceva. Morţii ar trebui să fie lăsaţi să-şi doarmă somnul de veci. Mai mult ca sigur sunt hoţi", a declarat una dintre păgubite.

Oamenii legii vor verifica toate mormintele din cele două cimitire, pentru a vedea dacă sunt şi alte cripte distruse. Autorităţile locale se gândesc acum să pună camere de supraveghere ori paznici de noapte, ca să prevină pe viitor astfel de întâmplări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici