Lupta dintre o bătrână din Timişoara şi hoţul care a vrut să îi fure geanta. VIDEO

O femeie de 78 de ani, din Timişoara, s-a luptat, minute bune, cu un hoţ care a vrut să îi fure geanta într-o scară de bloc. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum femeia, curajoasă, îl loveşte pe agresor. Bărbatul a fost arestat de poliţişti.

1948 afișări
Imaginea articolului Lupta dintre o bătrână din Timişoara şi hoţul care a vrut să îi fure geanta. VIDEO

Lupta dintre o bătrână din Timişoara şi hoţul care a vrut să îi fure geanta. VIDEO

Femeia în vârstă de 78 de ani a fost atacată, joi, de un bărbat de 30 de ani în scara blocului. Întreaga scenă a fost surprinsă de camera de supraveghere montană la intrarea în scară.

Pe imagini se vede cum tânărul îi smulge geanta, iar femeia, curajoasă, îl loveşte şi încearcă să-şi recupereze poşeta. Nici când bărbatul o împinge, bătrâna nu cedează, însă în cele din urmă hoţul iese din bloc cu geanta femeii.

Potrivit Poliţiei Timiş, bărbatul a fost prins după aproximativ 5 ore, reţinut şi apoi arestat preventiv.

Toate bunurile femeii, 1.200 de lei şi actele, au fost recuperate.

„Poliţiştii timişeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 78 de ani, în timp ce intra în scara unui bloc de pe strada Gheorghe Lazar din Timişoara, a fost deposedată prin violenţă de către o persoană necunoscută ,de poşeta pe care o avea asupra ei. (...) A fost depistat un bărbat, de 30 de ani, în zona Gării de Nord, acesta fiind bănuit de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat integral”, a declarat Aurora Voicilă, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Pe numele bărbatului a fost emis, vineri, mandat de arest preventiv pentru 30 de zile, acesta fiind acuzat de tâlhărie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici