MAE a cumpărat broşuri pe tema pregătirii aderării la Schengen. Vezi cât au costat

Ministerul de Externe a achiziţionat broşuri de informare privind pregătirile României pentru aderarea la spaţiul Schengen în valoare de 28.000 de euro fără TVA.

61 afișări
Imaginea articolului MAE a cumpărat broşuri pe tema pregătirii aderării la Schengen. Vezi cât au costat

MAE a cumpărat broşuri pe tema pregătirii aderării la Schengen. Vezi cât au costat

Contractul a fost atribuit firmei AD-HOC Advertising, fără a fi organizată o licitaţie. De altfel, potrivit anunţului postat pe site-ul e-licitatie, procedura aleasă pentru atribuirea contractului a fost cea a negocierii fără publicarea unui anunţ prealabil de participare.

Explicaţia alegerii acestei proceduri este, potrivit aceluiaşi anunţ, apariţia unei situaţii de urgenţă extremă survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă.

MAE a primit o singură ofertă, respectiv pe cea din partea firmei câştigătoare, criteriul de atribuire a fost cel al preţului cel mai scăzut. Valoarea finală de 28.000 de euro fără TVA este cu 800 de euro sub valoarea totală estimată iniţial.

Contractul a fost atribuit de Ministerul de Externe la 27 decembrie 2010, însă anunţul de atribuire a fost publicat la 21 februarie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici