MAE atenţionează românii care călătoresc în Brazilia asupra protestelor violente

MAE a emis o atenţionare pentru românii care călătoresc în Brazilia sau se află pe teritoriul acestui stat cu privire la protestele violente care au avut loc în marile oraşe braziliene în ultimele zile.

91 afișări
Imaginea articolului MAE atenţionează românii care călătoresc în Brazilia asupra protestelor violente

MAE atenţionează românii care călătoresc în Brazilia asupra protestelor violente (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ministerul Afacerilor Externe atenţionează cetăţenii români care doresc să călătorească în Brazilia sau se află pe teritoriul acestui stat asupra faptului că în marile oraşe braziliene - Sao Paulo, Rio de Janiero, Brasilia, Belo Horizonte, Recife, Curitiba, Victoria şi Salvador de Bahia - au avut loc în ultimele zile proteste violente", se arată într-un comunicat de presă transmis vineri MEDIAFAX.

De asemenea, MAE menţionează că au avut loc demonstraţii şi în preajma unora dintre stadioanele unde au loc meciurile din cadrul Cupei Confederaţiilor la fotbal.

"Recomandăm cetăţenilor români care doresc să asiste la aceste meciuri să evite zonele unde îşi au sediile principalele instituţii guvernamentale, unde au avut loc proteste şi să evite implicarea în orice fel de manifestanţii", se mai spune în avertismentul Ministerului de Externe.

Manifestaţiile din Brazilia, la care participă peste un milion de persoane, au degenerat în numeroase oraşe, înregistrându-se un mort într-un accident şi zeci de răniţi, a relatat AFP.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici