MAE avertizează asupra perturbării traficului aerian de pe Aeroportul Ataturk din Istanbul

Românii care călătoresc în Turcia, prin Aeorportul Ataturk, din Istanbul, sunt avertizaţi de Ministerul Afacerilor Externe că se pot confrunta cu întârzieri sau anulări de curse şi cozi foarte mari la controlul de securitate şi paşapoarte, ca urmare a atentatelor de marţi seara.

651 afișări
Imaginea articolului MAE avertizează asupra perturbării traficului aerian de pe Aeroportul Ataturk din Istanbul

MAE avertizează asupra perturbării traficului aerian de pe Aeroportul Ataturk din Istanbul

MAE mai informează că, în prezent, compania aeriană Turkish Airlines a activat două adrese web pentru informaţii în legătură cu procedurile de preschimbare a biletelor de avion: http://www.turkishairlines.com/en-tr/corporate/announcements/announcement/flight-cancellations-after-ataturk-airport-incident şi http://www.turkishairlines.com/tr/corporate/announcements/announcement/ticket-changes-refunds-and-cancelations-after-istanbul-incidents.

De asemenea, ministerul recomandă consultarea paginii www.mae.ro şi reaminteşte că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă”
(disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici