MAE le recomandă românilor evitarea frontierei greceşti de la Prohamonas

MAE recomandă cetăţenilor români care se află în Grecia sau doresc să se deplaseze în această ţară să evite, în zilele acestea, punctul de frontieră Prohamonas, la graniţa cu Bulgaria şi circulaţia în zonele Tempi şi Serres.

23 afișări
Imaginea articolului MAE le recomandă românilor evitarea frontierei greceşti de la Prohamonas

MAE le recomandă românilor evitarea frontierei greceşti de la Prohamonas (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat remis, duminică, agenţiei MEDIAFAX, din cauza manifestărilor de protest din Grecia pe care agricultorii din nordul ţării şi Thessalia le organizează în această perioadă, punctul de frontiera Prohamonas şi unele autostrăzi din zonă sunt blocate începând cu ora prânzului şi continuând până târziu în noapte, cu efectele negative asupra desfăşurării în condiţii normale a traficului auto.

MAE reiterează recomandarea ca, înainte de efectuarea unei călătorii în străinătate, cetăţenii români să se informeze cu privire la condiţiile de călătorie în ţările care urmează a fi vizitate, legislaţia ţărilor de destinaţie şi asupra coordonatelor de contact ale misiunilor diplomatice româneşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici