FOTO: Un magazin alimentar din Galaţi s-a făcut scrum în urma unui incendiu

  • Un magazin alimentar dintr-o comună aflată în apropierea oraşului Galaţi s-a făcut scrum în urma unui incendiu.
  • Echipajele de pompieri au reuşit să stingă focul care se extindea la casele din vecinătate. Pagubele sunt importante.
512 afișări
Imaginea articolului FOTO: Un magazin alimentar din Galaţi s-a făcut scrum în urma unui incendiu

Incendiul s-a produs la un magazin alimentar din comuna Vânători. La faţa locului au fost trimise patru echipaje de pompieri şi o ambulanţă SMURD.

Pompierii au localizat rapid incendiul astfel încât flăcările nu s-au propagat la clădirile din vecinătate. Totuşi, incinta a fost complet distrusă deoarece vecinii au observat târziu flăcările, iar pompierii au reuşit să salveze doar garajul lipit de clădire.

Au ars acoperişul clădirii, lăzile frigorifice, aparatele electrocasnice şi marfa din magazin, paguba fiind estimată la aproximativ 100.000 de lei.

Cauza probabilă este efectul termic produs de un calorifer electric lăsat în funcţiune peste noapte, în contact cu mase plastice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici