MAI: A fost numită noua conducere a Direcţiei Generale Anticorupţie

Ministerul Afacerilor Interne a anunţat, vineri, că ministrul Petre Tobă l-a împuternicit pe comisarul şef Alexandru Cătălin Ioniţă ca director la Direcţia Generală Anticorupţie, iar în funcţia de director adjunct pe Constantin Preoteasa.

1751 afișări
Imaginea articolului MAI: A fost numită noua conducere a Direcţiei Generale Anticorupţie

MAI: A fost numită noua conducere a Direcţiei Generale Anticorupţie (Imagine Shutterstock / Mediafax Foto)

"Prin ordin al ministrului afacerilor interne, Petre Tobă, comisarul şef de poliţie Alexandru Cătălin Ioniţă a fost împuternicit să exercite timp de şase luni atribuţiile funcţiei de director general al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA). Totodată, comisarul şef Constantin Preoteasa a fost împuternicit în funcţia de director general adjunct" , se spune într-un comunicat al MAI.

Comisarul şef Alexandru Cătălin Ioniţă a ocupat până acum funcţia de director al Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice (DICE), iar Constantin Preoteasa pe cea de şef serviciu în cadrul instituţiei, precizează MAI.

Decizia luată vineri de ministrul Petre Tobă vine după ce, la începutul lunii martie, chestorul Jenică Arion, director al DGA, şi adjunctul acestuia, Radu Genu au cerut şi li s-a aprobat pensionarea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici