Mai multe case şi magazii din Bucureşti, afectate de un incendiu - VIDEO

Mai multe acoperişuri ale unor case şi magazii au ars într-un incendiu care a izbucnit, în Bucureşti, în noaptea de duminică spre luni, din cauza unui scurtcircuit, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Capitalei.

24 afișări
Imaginea articolului Mai multe case şi magazii din Bucureşti, afectate de un incendiu - VIDEO

Mai multe case şi magazii din Bucureşti, afectate de un incendiu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Incendiul a izbucnit în jurul orei 2.00, la mai multe case situate la intersecţia străzilor Laminorului cu Ocna Mureş, în Bucureştii Noi.

La faţa locului, au intervenit şase maşini cu apă şi spumă, o autoscară, o descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

O persoană a făcut atac de panică şi a fost transportată de echipajul SMURD la spital.

În timpul incendiului a ars o suprafaţă de 400 de metri pătraţi reprezentând acoperişuri ale mai multor case şi magazii.

Incendiul a fost stins după aproximativ trei ore, din primele cercetări stabilindu-se că acesta a fost provocat de un scurtcircuit, potrivit sursei citate.

 

 

 

Video Stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici