Mai multe persoane acuzate de poxenetism şi prostituţie prin internet, audiate de poliţişti

Mai multe persoane identificate în urma a zece percheziţii sunt audiate la Poliţia Capitalei, fiind acuzate de prostituţie şi proxenetism prin intermediul internetului, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

5 afișări
Imaginea articolului Mai multe persoane acuzate de poxenetism şi prostituţie prin internet, audiate de poliţişti

Mai multe persoane acuzate de poxenetism şi prostituţie prin internet

Potrivit sursei citate, 20 de persoane sunt acuzate de prostituţie şi proxenetism prin intermediul internetului, fapte care au avut loc atât pe teritoriul naţional, cât şi în străinătate.

"La data de 14 februarie 2008, poliţiştii bucureşteni, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au descins la zece adrese, ocazie cu care au condus la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti 20 de persoane, cei în cauză fiind cercetaţi pentru proxenetism şi prostituţie", a explicat comisarul Christian Ciocan.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a mai spus că infractorii au construit mai multe site-uri pe Internet prin care erau prezentate prostituatele şi tarifele, preţurile variind între 100 şi 2.000 de euro.

"Clienţi, în special cetăţeni străini, întreţineau raporturi sexuale cu fetele în locaţii de lux din Bucureşti sau în vacanţe în străinătate", a explicat comisarul Christian Ciocan.

În prezent, persoanele acuzate de prostituţie şi proxenetism sunt audiate, urmând ca la finalizarea acestora să fie făcute propuneri legale, a adăugat comisarul Ciocan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici