Mai multe persoane din Dâmboviţa sunt bănuite că au primit ilegal indemnizaţii, audiate la Poliţie

Poliţiştii din Dâmboviţa au făcut joi 31 de percheziţii într-un dosar în care se fac cercetări după ce mai multe persoane ar fi primit ilegal indemnizaţii, în contextul stării de alertă, din partea Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Dâmboviţa.

363 afișări
Imaginea articolului Mai multe persoane din Dâmboviţa sunt bănuite că au primit ilegal indemnizaţii, audiate la Poliţie

Dâmboviţa: Mai multe persoane, bănuite că au primit ilegal indemnizaţii, audiate la Poliţie

Potrivit IPJ Dâmboviţa, percheziţiile domiciliare au avut loc în localităţile Târgovişte, Găeşti, Aninoasa, Răzvad, Ulmi, Ocniţa, I.L. Caragiale, Corbii Mari, Măneşti, Dragomireşti, Raciu, Voineşti, Bucşani, Comişani şi Cojasca.

În urma descinderilor, poliţiştii au indisponibilizat mai multe înscrisuri şi obiecte de stocare (laptopuri, telefoane mobile).

Totodată, poliţiştii vor pune în aplicare 37 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

Activităţile au loc în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals în declaraţii.

Din cercetările efectuate a reieşit faptul că, în perioada octombrie 2020 – aprilie 2021, ca urmare a reducerii activităţii în anumite sectoare economice, în contextul stării de alertă, bănuiţii ar fi beneficiat ilegal de indemnizaţii acordate de Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Dâmboviţa.

Cercetările în acest caz continuă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici