Mama copilului cu care tatăl s-a aruncat în braţe de la etajul nouă s-a externat la cerere

Concubina bărbatului de naţionalitate italiană care în urmă cu două zile s-a aruncat de la etajul nouă al unui bloc din municipiul Constanţa cu copilul lor de aproape doi ani în braţe, după ce o înjunghiase pe femeie, a părăsit, sâmbătă dimineaţă, spitalul, fiind externată la cerere.

67 afișări
Imaginea articolului Mama copilului cu care tatăl s-a aruncat în braţe de la etajul nouă s-a externat la cerere

Mama copilului cu care tatăl s-a aruncat în braţe de la etajul nouă s-a externat la cerere (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Florian Stoian, Felicia Tiron, de 34 de ani, care fusese înjunghiată în partea dreaptă a abdomenului de către concubinul său, a părăsit unitatea medicală sâmbătă dimineaţă.

"Pacienta a fost externată la cerere, în această dimineaţă", a declarat dr. Florian Stoian, care a precizat că starea de sănătate a pacientei era bună, rana fiind superficială.

De asemenea, trupul copilului de aproape doi ani, pe care Felicia Tiron îl avea cu Giuseppe Finocchiaro şi care a murit la spital la cinci ore după ce tatăl său l-a luat în braţe şi s-a aruncat în gol de la o înălţime de aproximativ 30 de metri, a fost ridicat de către rudele femeii, urmând să fie înmormântat la Galaţi.

Joi seară, în jurul orei 17.30, bărbatul de naţionalitate italiană, în vârstă de 57 de ani, din Torino, s-a certat cu concubina sa, Felicia Tiron, iar la un moment dat a luat un cuţit cu care a înjunghiat-o în abdomen, în partea dreaptă, după care a dat-o afară din apartament şi a încuiat uşa. La scurt timp după aceea, el şi-a luat în braţe copilul şi a sărit în gol, de la etajul nouă al blocului în care locuiau în municipiul Constanţa.

Vecinii celor doi au alertat autorităţile, mai întâi pentru femeia rănită în abdomen, iar apoi după ce Giuseppe Finocchiaro a sărit în gol cu fiul în braţe de la aproape 30 de metri înălţime.

Bărbatul a murit pe loc, în timp ce fiul său a fost transportat la Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde, în pofida eforturilor medicilor, a încetat din viaţă după aproximativ cinci ore.

"Copilul a decedat, joi noaptea, în urma unui stop cardio respirator ireversibil la menevrele de resuscitare", declara dr. Florian Stoian.

Conform declaraţiilor pe care femeia le-a dat anchetatorilor, între cei doi exista o stare conflictuală generată de problemele financiare pe care le aveau, iar scandalul de joi seară a izbucnit după ce femeia a insistat ca bărbatul să meargă să-i cumpere copilului o sticlă cu apă plată de la magazin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici