Mama copilului rănit la Nisa a fost identificată. Ea se află în spital în stare destul de gravă, dar stabilă

Unul dintre cei doi români dispăruţi după atacul de la Nisa - mama minorului rănit - a fost identificată într-un spital, în stare destul de gravă, dar stabilă, informează Ministerul Afacerilor Externe.

5571 afișări
Imaginea articolului Mama copilului rănit la Nisa a fost identificată. Ea se află în spital în stare destul de gravă, dar stabilă

Mama copilului rănit la Nisa a fost identificată. Ea se află în spital în stare destul de gravă, dar stabilă

''Ministerul Afacerilor Externe informează că mama minorului a fost identificată la un spital din Nisa. Potrivit medicilor, starea de sănătate a mamei minorului este destul de gravă, dar stabilă. Demersurile au fost realizate cu sprijinul ambasadorului României în Franţa aflat la faţa locului şi al reprezentantului Consulatului General al României la Marsilia. Reprezentanţii misiunilor diplomatice române din Franţa menţin legătura cu personalul medical şi vor monitoriza evoluţia stării de sănătate. Verificările cu privire la situaţia celuilalt cetăţean român dat dispărut continuă'', a precizat MAE prin intermediul unui comunicat.

Ministerul reaminteşte că operaţiunile de identificare a tuturor victimelor de către autorităţile franceze nu au fost finalizate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici