Mama fostului fotbalist Mihai Neşu a murit

Fostul fotbalist Mihai Neşu a suferit luni o nouă lovitură, după ce mama sa, Monica Neşu, a încetat din viaţă, apropiaţii afirmând că a fost extrem de afectată de accidentul care i-a lăsat fiul invalid, iar mai recent şi de decesul fratelui său, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1620 afișări
Imaginea articolului Mama fostului fotbalist Mihai Neşu a murit

Mihai Neşu (Imagine: Doru Gheorghiu/ Arhiva Mediafax Foto)

"A murit la spital, înainte de zori. Suferise de cancer în urmă cu mulţi ani, dar a urmat un tratament şi părea că s-a vindecat complet, dar boala a recidivat după accidentul lui Mihai. Din nenorocire, în februarie a murit şi fratele ei, ceea ce a fost încă o lovitură în plus", a relatat pentru MEDIAFAX un apropiat al familiei.

Pe 10 mai 2011, Mihai Neşu s-a accidentat grav la un antrenament al clubului olandez la care juca, FC Utrecht, ulterior fiind diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală, iar de atunci existenţa sa depinde de un cărucior cu rotile.

După mai multe tratamente în străinătate, Mihai Neşu s-a mutat anul trecut în locuinţa părinţilor săi din Oradea. Ultima apariţie publică a familiei Neşu a avut loc în luna februarie a acestui an, la înmormântarea fratelui Monicăi Neşu, Corneliu Pop, fost deţinut politic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici