Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 era live pe Facebook în momentul incidentului

  • Mama gemenilor de 2 ani şi trei luni care au decedat după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti era într-un live pe Facebook în momentul tragediei.
  • Dosarul de ucidere din culpă a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.
7775 afișări
Imaginea articolului Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 era live pe Facebook în momentul incidentului

Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 era live pe Facebook în momentul incidentului

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că mama gemenilor care au decedat după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc de pe Bulevardul Republicii din Ploieşti era într-un live pe Facebook în momentul producerii tragediei.

Pe imaginile video care au intrat în posesia anchetatorilor se aud sirenele ambulanţelor care intervin pentru salvarea celor doi copii.

Familia se mutase în apartamentul situat la etajul 10 în urmă cu doar două zile, iar în momentul producerii tragediei cei doi copii se aflau într-o altă cameră. Ei s-au urcat pe un scaun situat lângă geam şi au alunecat. Primul copil care a căzut a fost fetiţa, apoi a căzut şi băiatul.

Mama celor doi copii a aflat de la anchetatori despre producerea tragediei şi a suferit un şoc, fiind internată la un spital de psihiatrie.

Femeia mai are un copil mai mare.

În acest caz a fost deschis un dosar de ucidere din culpă, iar ancheta se desfăşoară sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici