Mama lui Biden îi duşmănea atât de mult pe englezi încât a dormit pe podea, în loc să folosească patul Reginei Elisabeta

Ura avută de Catherine „Jane” Finnegan faţă de britanici a fost dezvăluită într-o carte autobiografică scrisă de Georgia Pritchett, autoare britanică de benzi desenate.

5144 afișări
Imaginea articolului Mama lui Biden îi duşmănea atât de mult pe englezi încât a dormit pe podea, în loc să folosească patul Reginei Elisabeta

Mama lui Biden îi duşmărea atât de mult pe englezi încât a dormit pe podea, în loc să folosească patul reginei Elisabeta

Joe Biden, preşedintele SUA, are, oficial, relaţii bune cât se poate de bune cu Elisabeta a II-a şi cu guvernul britanic.

Însă, mama sa, Jane, de origine irlandeză, i-a urât atât de mult pe britanici încât a refuzat să doarmă cândva într-un pat pe care ar fi putut dormi Regina.

Femeia a preferat să petreacă noaptea întinsă pe pământ, decât să-şi asume „riscul”. „Pe capul fiecărui englez trebuie să cadă doar sânge şi blesteme”, scria Jane în poeziile sale.

Joe Biden s-a născut în Scranton, Pennsylvania, fiul lui Joseph Robinette Biden Sr. (1915–2002) şi Catherine Eugenia „Jean” (născută Finnegan; 1917–2010).

Mama sa, Jane, era de origine irlandeză, în timp ce tatăl său, de asemenea de origine irlandeză, avea însă şi origini englezeşti şi franceze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici