Mama unei fetiţe de 13 ani, care reclamă dispariţia fiicei: „Au zis că sunăm şi la Poliţie când ne culcăm cu bărbaţii ca să facem copii”

Mama unei fetiţe de 13 ani din Vaslui care obişnuieşte să plece de acasă la iubitul ei spune că a primit avertisment de la Poliţie după ce a sunat la 112, iar fratele ei a primit amendă. „Au zis că sunăm şi la Poliţie când ne culcăm cu bărbaţii ca să facem copii”, reclamă vasluianca.

3433 afișări
Imaginea articolului Mama unei fetiţe de 13 ani, care reclamă dispariţia fiicei: „Au zis că sunăm şi la Poliţie când ne culcăm cu bărbaţii ca să facem copii”

Mama unei fetiţe de 13 ani, care reclamă dispariţia fiicei: „Au zis că sunăm şi la Poliţie când ne culcăm cu bărbaţii ca să facem copii”

Comportamentul unei copile de 13 ani din localitatea vasluiană Rebricea a determinat-o pe mama ei să sune de mai multe ori la poliţie să ceară ajutor să o aducă acasă. Însă, potrivit femeii, politiştii au fost nemulţumiţi de apelurile ei insistente şi i-au dat averstisment.

„Mie mi-au dat avertisment, frati-miu are amendă că a sunat la 122, că nu trebuie să îi deranjăm", a declarat femeia.

Totul s-a întâmplat după ce, acum câteva zile, fata a plecat din nou de acasă, la iubitul ei. Pentru că nu este prima dată, mama şi unchiul fetei au cerut ajutor poliţiştilor pentru a o aduce pe copilă înapoi. Luni dimineaţă, după mai multe telefoane insistente, fata a fost adusă acasă de politişti, însă nu a durat mult până a plecat din nou. În câteva ore mama ei a fost nevoită să sune din nou la 112.

„Şi aseară a plecat fata, cine îmi face dreptate? Am adus-o iaraşi cu poliţia. Au zis că sunăm şi la poliţie când ne culcăm cu bărbaţii ca să facem copii. Aşa se vorbeşte, asta e dreptate în România?!, spune femeia.

Viceprimarul comunei cunoaşte şi el situaţia. Neculai Mihăilă declară că fata a mai făcut probleme şi că nu e prima dată când pleacă de acasă.

„Noi avem o legătură strânsă cu familia asta, pentru că fetişoara asta pleacă de acasă, are un iubit de la vârstă fragedă, nu mai înţelegem copiii ăştia din ziua de azi. Ea are 13 ani, el 16. Nu a fost sechestrată, nici vorbă. Fata se duce de bunăvoie. (...) Mama a sunat la asistentul social, acesta ştie cazul, ştie despre ce e vorba, dar sunt minori amândoi, fetiţa a fost dusă şi în centru, a stat o zi şi o noapte acolo", a explicat viceprimarul comunei Rebricea.

De cealată parte, reprezentanţii IPJ Vaslui suştin că poliţiştii de la postul din Rebricea nu au dat nicio amendă pentru apel abuziv la 112.

„Poliţiştii de la postul de poliţie din Rebricea nu au dat nicio amendă pentru apel la numărul unic de urgenţă", au declarat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici