Manager „V. Babeş" din Timişoara: La toamnă ne aşteptăm la tsunami

  • La toamnă ne aşteptăm la un tsunami", spune managerul Spitalului „Victor Babeş” din Timişoara, Cristian Oancea
  • „ În România asistăm la o creştere exponenţială a cazurilor de coronavirus, iar cei care susţin că nu există Covid ar trebui să răspundă penal, a spus acesta.
1051 afișări
Imaginea articolului Manager „V. Babeş" din Timişoara: La toamnă ne aşteptăm la tsunami

Manager „V. Babeş" din Timişoara: La toamnă ne aşteptăm la tsunami

„Am spus că în iulie vom avea 700 – 800 de cazuri. Se pare că a explodat creşterea exponenţială. Severitatea cazurilor e în creştere incredibilă, ne aşteptăm la ce e mai rău. Ne aşteptăm la un tsunami. Valul unu va fi replica palidă a valului 2. Dacă nu se va termina cu nebunelile cu antivacciniştii şi cei care susţin că nu există Covid sau decese vom avea acelaşi scenariu ca în Italia”, a declarat, la Digi24, managerul Spitalului „Victor Babeş” din Timişoara.

Potrivit medicului, cei care promovează teoriile conspiraţioniste trebuie să plătească: „Aceşti oameni care promovează că nu există Covid, decese, ar trebui să răspundă cu caz penal. Din cauza teoriilor lor ajungem să moară foarte mulţi oameni. O naţie întreagă ne aflăm la marginea unui dezastru medical. Am avut o şansă în februarie – martie când am făcut faţă cu brio medical, acum nu mai putem face asta din cauza iresponsabilităţii. Riscăm să pierdem controlul medical în august. Se pare că am dat cu piciorul la tot ce am făcut în martie".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
medic,
tsunami,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici