Managerul Spitalului Judeţean Arad a fost suspendat din funcţie. Mai multe decese COVID-19 nu au fost raportate

  • Managerul Spitalului Judeţean Arad, Carmen Lucuţa, suspendat din funcţie
  • Pe perioada Stării de Urgenţă managerii spitalelor nu pot fi demişi
  • DSP Arad a cerut demiterea managerului Spitalului Jedeţean, după ce mai multe decese de Covid-19 nu au fost raportate
1179 afișări
Imaginea articolului Managerul Spitalului Judeţean Arad a fost suspendat din funcţie. Mai multe decese COVID-19 nu au fost raportate

Managerul Spitalului Judeţean Arad a fost suspendat din funcţie, după ce mai multe decese COVID-19 nu au fost raportate

Managerul Spitalului Judeţean Arad, Carmen Lucuţa, a fost suspendat din funcţie. În locul său a fost numită, pe perioada stării de urgenţă, Florina Ionescu, director financiar-contabil al unităţii sanitare. 

Managerul de la Arad a fost suspendat din funcţie prin ordin al Ministerului Sănătăţii la cererea DSP, care a constat mai multe nereguli în gestionarea epidemiei de Covid-19. Printre acestea, şi neraportarea deceselor către DSP. La Arad, au fost decese raportate şi la o lună după ce au survenit. 

Un medic al spitalului a fost amendat de către DSP Arad cu 5000 de lei, pentru că nu a raportat la timp un deces. 

Carmen Lucuţa era în funcţia de manager al spitalului din 2017, când a ocupat postul prin concurs. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici