Manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia, suspendate din cauza vântului

Manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia au fost suspendate din cauza vântului, a anunţat sâmbătă Centrul Infotrafic.

92 afișări
Imaginea articolului Manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia, suspendate din cauza vântului

Sursa foto: Mediafax Foto

Potrivit Centrului Infotrafic, sâmbătă, la ora 9.30, sunt precipitaţii sub formă de ninsoare, izolat cu depunere pe partea carosabilă, fără a fi impuse restricţii de tonaj, în judeţele Argeş, Braşov, Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov, Prahova, Olt, Teleorman, Vâlcea. Se acţionează cu utilaje de deszăpezire.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti şi DN 1 Ploieşti-Braşov (zona montană), ninge, cu tronsoane cu depunere pe carosabil.

Pe Autostrada A1 sensul Piteşti – Bucureşti, la kilometrul 17, în zona localităţii Ciorogârla, judeţul Ilfov, circulaţia se desfăşoară dirijat, pe a doua bandă. În zonă se fac manevre pentru extragerea în afara suprafeţei de rulare a unui ansamblu rutier derapat.

Din cauza vântului, au fost suspendate manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia.

Şoferii sunt sfătuiţi să se informeze cu privire la restricţiile de trafic şi la condiţiile meteo şi să-şi echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici