Mangalia: O femeie a încercat să convingă un vecin să-i ucidă soţul

O femeie din Mangalia este cercetată de procurorii constănţeni după ce a încercat să convingă un vecin să îi ucidă soţul, în schimbul a 50 de euro.

37 afișări
Imaginea articolului Mangalia: O femeie a încercat să convingă un vecin să-i ucidă soţul

Mangalia: O femeie a încercat să convingă un vecin să-i ucidă soţul (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Constanţa, inspectorul Radu Croitoru, Elisabeta Calciuc i-a propus unui vecin ca, în schimbul unei sume de bani, să îi omoare soţul.

Acesta nu i-a dat iniţial niciun răspuns femeii, dar a mers imediat la soţul acesteia, Mihai Calciuc, şi i-a povestit planul femeii.

Pentru că acesta nu a vrut să creadă, vecinul i-a telefonat femeii şi a provocat-o la o discuţie legată de modul în care urma să fie comisă crima - prin lovire, otrăvire sau accident de maşină, convorbirea fiind înregistrată cu un reportofon. Cei doi nu au căzut însă de acord în privinţa banilor, bărbatul cerând 20 de milioane de lei vechi pentru a-l omorî pe Mihai Calciuc, iar femeia oferind doar 50 de euro.

Calciuc a dus la Poliţie caseta cu înregistrarea convorbirii telefonice, iar dosarul a fost trimis Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Femeia este cercetată în prezent în libertate de către procurori pentru instigare la omor, faptă pedepsită de Codul Penal cu închisoare de la 2 la 10 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici