Marcel Vela, stand up de 1 Mai: Promit că este ultima rugăminte pentru ziua de astăzi

  • Marcel Vela s-a filmat şi a transmis că azi a văzut şi el răsăritul din Vama Veche la televizor
  • Ministrul de interne a precizat că trebuie să avem un comportament în continuare
  • „Trebuie să mai rezistăm puţin”, spune ministrul.
770 afișări
Imaginea articolului Marcel Vela, stand up de 1 Mai: Promit că este ultima rugăminte pentru ziua de astăzi

Marcel Vela, stand up de 1 Mai: Promit că este ultima rugăminte pentru ziua de astăzi.

Ministrul de Interne Marcel Vela a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj video în care a spus că, poate ţi-ai făcut planuri de 1 Mai, însă „viaţa ne-a oferit imprevizibilul”. 
 
„Urmărind jurnalul de ştiri, am văzut în Vama Veche un răsărit superb, dar era un răsărit singur. M-a impresionat un DJ care, prin muzica lui, făcea să răsune plaja printre pescăruşi şi valuri”, spune Vela în mesajul înregistrat.
 
Marcel Vela are şi o rugăminte pentru tine: 
„Promit că este ultima pentru ziua de astăzi. Haideţi să avem comportament corect. Trebuie să mai rezistăm puţin ca apoi să avem o perspectivă optimistă”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici