Marcu Tudor, nevătămat în urma unui accident rutier produs în Ungaria

Deputatul PRM Marcu Tudor, fratele liderului PRM Corneliu Vadim Tudor, a fost implicat, marţi, într-un accident rutier în Ungaria, pe autostrada ce face legătura între Szeged şi Budapesta, accident în urma căruia parlamentarul nu a suferit nicio rană.

5 afișări
Imaginea articolului Marcu Tudor, nevătămat în urma unui accident rutier produs în Ungaria

Marcu Tudor, nevătămat în urma unui accident rutier produs în Ungaria

Consulul general al României la Szeged, Constantin Iuliu Aron, a declarat, pentru MEDIAFAX, că a luat legătura cu deputatul Marcu Tudor, care i-a transmis că este nevătămat în urma accidentului rutier în care a fost implicat în Ungaria.

Consulul general a explicat că deputatul a contactat consulatul şi a anunţat că nu a păţit nimic în urma accidentului. Maşina pe care acesta o conducea a fost lovită din spate de către un autoturism condus de un cetăţean ungur, a precizat Aron, care a adăugat că autorităţile române îl vor sprijini pe deputat să tracteze maşina până la Budapesta în cursul acestei seri.

Potrivit consulului general, deputatul PRM a vorbit de mai multe ori cu cei de la Consulatul din Szeged după accidentul produs în cursul după-amiezii.

Consulul general a explicat că toate informaţiile le are de la deputat. El a adăugat însă că autorităţile române din Ungaria îi oferă acestuia tot sprijinul necesar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici